Mit tegyünk és ne tegyünk első randin az ivással kapcsolatban?


Hozzáadva: 2020. Június 26. Megtekintve: 549

Merem állítani, hogy 100 randiból 99 ebből a javaslatból születik: ,,Igyunk meg egy italt.." Miért? Mert a meztelen testfestés olyan emberrel, akit alig ismersz nyomulósként hathat. Még akkor is, ha kiszemeltednek megkérdőjelezhető ízlése van a divatot vagy a politikát tekintve, legalább egy hideg ital által nyújtott élvezetben megtaláljátok a közös nevezőt.


De tudd ezt: ha az első randit alkohollal kevered, a Long Islandnél veszélyesebb koktélt is kaphatsz -- már ha nem követsz egy bizonyos protokolt. Hogy segítsünk, íme egy pár dolog amit tegyél, vagy éppen ne tegyél annak érdekében, hogy jó első benyomást nyújts.


TEGYÉL FEL előzetes kérdéseket!


Ijesztő lehet bárt javasolni helyszínként az első találkozóra. Ezzel együtt viszont nagyszerű lehetőség arra, hogy előzetes érzések ébredjenek benned a randival kapcsolatban, és megismerheted kiszemelted ivási preferenciáit is. Magyarul: látszik, hogy véleménye fontos számodra, ami szuper kezdet! Mielőtt kiválasztod a helyszínt, tudd meg, mi a kedvenc itala -- allergiás lehet például a gabonára, ebben az esetben lehetőleg ne sörözőbe menjetek. Imádhatja a bort, de lehet, hogy a Languedoc régióból származó vöröset; tanulmányozd tehát a borlapot mielőtt kiválasztod az adott helyszínt.


A válasza az is lehet, hogy ,,nem iszom", ami egy teljesen elfogadható döntés amire ne fektess nagy hangsúlyt; most már legalább tudod, hogy vissza kell majd fognod magad. Ugye, hogy ezt nem árt tudni!


NE igyál előtte!


Mindannyian idegeskedünk az első randi előtt. DE! Ne egy (vagy három) martinivel nyugtasd magad otthon mielőtt kiszemelteddel mész találkozni. Úgy megjelenni, hogy úgy bűzlesz mint egy Smirnoff üveg belseje egyáltalán nem tetszetős -- azt mutatja, hogy nem veszed komolyan a randit. És mivel SOKKAL könnyebb rossz hírnévre szert tenni, mint azt eltörölni, örökre az a srác/lány leszel aki szüntelenül arról beszélt össze-vissza, hogy milyen rossz dolgozni, aztán 19 képet mutatott kutyájáról, Huncutról. Mindezt az alkoholnak köszönhető bátorság miatt.


Kérj egy-két kört... de csak ha van kellő kémia!


Az első randi olyan, mint az autóvásárlás: a kocsi jól néz ki és először azt gondolod, hogy ,,Ez lesz az!" De néha a tesztkör nem megy olyan zökkenőmentesen mint gondoltad -- egyszerűen nem érzel rá. Hasonlóképpen egy első randi során előfordulhat, hogy a kémia egyszerűen nincs meg.


Csalódhatsz, de teljesen rendben van, ha rájössz, hogy a másik fél nem jön be. A közhiedelemmel ellentétben nem tartozol neki semmivel -- ígértél egy első randit, és ennyi. Ha nem illik össze a személyiségetek, jobb inkább udvariasan elbúcsúzni ahelyett, hogy még néhány kört meginnál, ellentétes jeleket küldenél, vagy egy ingyen körre kihasználnád. (Ami nem túl szép, hölgyek.)


Itt egy könnyen megjegyezhető szabály: az első ital szinte kötelező, a másodikat használhatod arra, hogy kiszemeltedet jobban megismerd, de a harmadikat és az utána következőket tartogasd olyanra, aki biztosan bejön.Hozzászólások (0)


Érdekes bejegyzéseink

Partnereink írták