Közelebb a testhez? Férfi erogén zónák


Hozzáadva: 2020. Május 23. Megtekintve: 663

Az érzéki szex, amelynek során a lány ismeri a férfi erogén zónáit képes arra, hogy a szerelmet 100%-os szintre juttassa és jobbá varázsolja az életét mind a két félnek.


Sajnos sokan megfeledkeznek az előjátékról és ezáltal a szex csupán egy 15 perces nyögések sorozata lesz, amelyek segítségével megpróbálják lezavarni az ágyra felmászott pókot. Végül nem sok élvezetet lelnek benne, érzéki szexről nem beszélhetünk. Ekkor gyakori az egymás nem megértése az érzékiség területén, amihez még gyakran hozzájárul személyes bizonytalanságunk is.


Hol találhatóak tehát a férfin azok a bizonyos erogén zónák?


A férfi nem legtöbb képviselője sem tud pontos választ adni erre a kérdésre és el sem tudják képzelni milyen kiszámíthatatlan reakciókra képes testük. Valószínűleg életük során nem találkoztak olyan szeretővel, aki felfedezte volna titkos testi pontjaikat. Csupán olyan partnereink voltak, akik passzívan álltak hozzá a dologhoz. Bizonyos esetekben meg se próbáltak a férfi kedvére tenni. A hozzáértők szakemberek ábrákat is gyártottak a férfi testről. Ezek segítségével megtudhatjuk melyik részen kell azt nyalogatni annak érdekében hogy párunk élvezze azt amit csinálunk.


A nemi szerv


Valószínűleg mindenki tisztába van azzal, hogy a férfi testen ez az egyik legérzékenyebb pont, viszont kevesen vannak akik ismerik azokat a pontokat, amelyek leginkább izgalomba tudják hozni a férfit. Nagyon sok nő lekorlátozza ezeket a lehetőségeket ünnepnapokra és nem gondol bele, hogy kedvesét megajándékozhatja örömök okozásával, amelyeket kezével nyelvével és ajkával vihet véghez.


A férfi nemiszerv nem minden ponton ugyanannyira fogékony az izgatásra. A férfi nemi szerv legfelső része valamint a nyaki rész a leginkább izgatásra alkalmas pontok. Ha ezeket választjuk biztosan nem nyúlunk mellé. Ha itt izgatjuk a férfi nemi szervet meglehetősen gyorsan eljuttathatjuk partnerünket a csúcsra. Természetesen a herék sem ellenzik a nyalogatást, ne csak kezünket használjuk!


A lábfej


Ez az erogén zóna az egyik legkönnyebben felpezsdíthető a férfi testen. Sokszor mivel nem ismerik figyelmen kívül hagyják. Az élvezetek elérése érdekében próbáljuk meg a következő pontokat:


1. Minden egyes lábujjat próbálja meg könnyed mozdulatokkal meghúzni.


2. Helyezd partnered lábát a térdkalácsaidra miután leültél, mintha egy széket csinálnál neki.


3. Simítsd végig talpát a tenyereddel a saroktól indulva az ujjak felé.


4. Az egyik legjobban felizgatható pont a mutató és a középső ujj között található rész.


A lábfejet határozott mozdulatokkal kell masszírozni, mert ha nem így teszünk és enyhe mozdulatokkal érünk hozzá azzal csak csiklandozzuk partnerünket, akinek ez nem élvezetes.


A tenyerek


Ez az erogén zóna is nagyon gyakran figyelmen kívül hagyása kerül, mert nem ismerik. Milyen kár! A szakemberek véleménye szerint a férfi ujjak szopogatása és megcsókolása különösen izgató hatással lehet rá. Érdemes néha azt masszírozni is amelyet végül csókokkal kísérhetünk. Megpróbálhatod megfogni a tenyerét és a saját kezedbe venni azt. Először az egyiket majd a másikat.


Folyamatos, határozott mozdulatokkal próbáld masszírozni az ujjak közötti részt egészen a belső pontoktól az ujjak hegyéig, majd vissza. Juss be minden vájatba, amely az ujjak között található. Hagyj elég időt a két végpont között. Sok függ az egyéni preferenciától is. próbáljatok ki különböző módszereket a pároddal!


A fej


A fej megmasszírozása segítségével enyhítheted a stresszt fiatal barátodban és ezzel elrepítheted őt az élvezetek világába. Vezesd ujjaidat a bőrön körkörös mozdulatok segítségével mintha spirált rajzolnál.


Masszázsod akkor lesz a leghatékonyabb, amikor a férfi tényleg el van fáradva és nagyon sok problémával küszködik. Ekkor mindennek nagyon fog örülni és nagyon hálás lesz neked hiszen te leszel a megváltója.


A farcsont


A férfi farcsont, hasonlóan a nőihez különösen fogékony a gyengéd simogatásra és képes élvezetet okozni. Ha szeretnéd partneredet felizgatni a fő attrakció előtt ne felejtsd el ezt a részt sem. Használd tenyeredet és ujjaidat is.


A mell


A mellkasra az ujjak segítségével lehet rajzolni például egy fektetett nyolcast úgy, hogy közben figyelünk rá hogy elkerüljük a mellbimbókat. Közben megfigyelheted, hogy azok egyre hegyesebbé válnak. Ekkor biztos lehetsz abban, hogy a megfelelő módon hajtottad végre a cirógatás. Érdemes masszázs olajat használni! Mielőtt vásárolnál egy ilyet fontos, hogy az összhangban legyen párod ízlésével. Szerencsétlen eset lehet az amikor párod befogja orrát hiszen nem tetszik a masszázsolaj illata és kimenekül a szobából.


A fülek


Na ez biztosan nem mutattam meg neked senki. A fülek igen róluk van szó. A gyengéd harapások, csókok és a suttogás képesek hatást gyakorolni még az erősebb nemre is. Nem minden férfira igaz ugyan ez, de ha ezekre a technikákra reagál partnered, az azt jelenti, hogy ő valószínűleg egy gyengéd, érzékeny lélek. Jót választottál! Igaz ugyan, hogy nem kell vehemensen nekiesni a füleknek. Miután megdolgoztad egy kicsit ezt a zónát is, érdemes átmenni a többire. Ez valószínű elegendő a férfi számára. A fülcimpa például különösen izgató pontja a férfinak. Fontos, hogy itt ügyesen használd ujjaidat és gyengéden nyalogasd azt.


A vállak


A vállak megmasszírozása nagyon fontos lehet és ha nem vagy benne tapasztalt azt javaslom vágj bele a tanulásba! Akár már az első szeánsz után is a legdurvább tigrist is meg lehet ezzel szelidíteni, aki ezek után kész lesz bármit megtenni érted.


Hogyan stimuláljuk a férfi erogén zónákat?


Azzal hogy szimplán ismerjük ezeket a pontokat a férfi testen még nem feltétlenül jut el partnerünk a csúcsra. Ehhez szükség lesz a részletes tanulmányozásra és a helyes alkalmazásra is. A vélemény mely szerint úgy kell az erogén zónákat felpezsdíteni, ahogyan épp jól esik népszerű főleg az egoista nők körében. Így a partner nem, hogy a csúcsra nem jut el, hanem még az őrületbe is kergetik.


Nem jó ha így végződik az este, ugye? A nemi szervek nem csak kézzel, hanem szájjal is stimulándók. Az ilyen kényeztetésre a kivétel nélkül vágyunk. Ha nem szeretnéd partneredet azonnal a csúcsra jutattani érdemes felváltva kényeztetni a feji részt és az alsóbb pontokat.


Ezeket a technikákat ésszel kell alkalmazni, nem durván, hiszen nagyon érzékeny részek ezek a férfi testen. Ha nem így teszünk kéj helyett szenvedést okozunk. Az is igaz továbbá, hogy nem szabad túl sokáig a vállakat, a hátat, az ujjakat és a tarkót masszírozni mert egy idő után unalmassá, csiklandóssá válhat. A lényeg, hogy gyengéden hajtsuk ezeket végre, használván az ajkakat valamint a kezeket. Így biztosan a kívánt hatást váltjuk ki.


Hozzászólások (0)


Érdekes bejegyzéseink

Partnereink írták