A szépség megközelítésének francia módja


Hozzáadva: 2020. Május 08. Megtekintve: 782

A francia nőknek különleges hozzáállásuk van a szépséghez. Nehéz nem elcsábulni a minimális, de mégis tökéletes sminktől, a fehéren tündöklő bőrtől és a könnyed hajtól. Vitathatatlan az, hogy minden lány célja, hogy úgy sétáljon, mintha épp felébredt volna, tökéletes kinézettel. Szóval mi a titok? Először is, nem kell Franciaországba menned, hogy megtanuld a párizsi smink titkait. Csak kevesebbet kell használj belőle.

Általánosságban elmondható, hogy a francia nők nem a sminkre támaszkodnak, hogy teljes átalakítást nyerjenek el – inkább a természetes tulajdonságaikat próbálják fokozni. Ez pedig a bőrrel kezdődik. Ahhoz, hogy elérjük a tökéletes sminket, ezt párosítani kell egy egészséges bőrápolási rutinnal. Ha még jobban bele szeretnénk pillantani a párizsi smink titkaiba, hallgassuk meg, milyen tippjei vannak számunkra egy francia híresség sminkkészítőjének. Helyezd a bőrápolást előtérbe, amikor a napi szépségápolási rutinodat végzed.


"A francia nők megértik, hogy az izzó, egészséges bőr elengedhetetlen a szépségápolásukhoz."

A smink használatával a cél az, hogy a lehető legjobb önmagunkat érjük el, ahelyett, hogy önmagukat egy más személlyé varázsolnánk át. Az esztétikus rendszeres látogatása egy kötelező lépés, emellett pedig ajánlott egy rutinos otthoni bőrápolási folyamat is. A rendszeres maszkolás egy olyan szokás, amellyel a francia lányok nőnek fel, emellett pedig minden este szigorúan tisztítják a bőrük minden este lefekvés előtt. Az egyik leginkább áhított francia termék a Collosol Eau de Lait, amelyet generációról generációra adtak át.

Mielőtt felvinnék a sminket, előkészítik a bőrt, különböző vitaminokkal ellátott hidratáló szérumokkal. Az első lépés az, hogy finom vízpermettel vonják be az egész arcot, majd egy dús szérumot és egy vékony hidratáló krémet használnak, hogy a bőrt benedvesítsék. Hideg időben egy vastagabb hidratáló krémet használnak. Mindenekelőtt a bőr táplálása nagy szerepet játszik abban, hogy a francia nők egy kiegyensúlyozott bőrrel rendelkezzenek, amelynek meg tudják őrizni a ragyogását.


A francia stiliszta szerint a Caudalie Beauty Elixir hidratáló folyadék, a francia nők egyik kedvenc hidratáló folyadéka, amelyet előszeretettel használnak a krémek alkalmazása előtt.

A krémek közül Sisley Black Roce Skin Infusion Cream a kedvenc, mivel könnyed és üdítő, mégis hidratáló és kellemes illatú.

A Nuxe Huile Podigieuse a test és a haj számára is népszerű termék, mivel egy olyan esszenciális illóolaj, amely által selymesnek érezheted a bőröd anélkül, hogy úgy nézz ki mint egy zsírgolyó.

A szem alatti részre is felhívják a figyelmet a Payot 24+ Glaçon Eye Roll-al, amely tökéletes a sötét körök felfrissítéséhez és simításához.

Viselj sminket mérsékelten


“A francia nők a sminket mindig diszkréten használják - magyarázza a francia stiliszta.” Sminkünk nem lehet nyilvánvaló, az arcunkat inkább javítja, minthogy eltakarja. Mindent mérsélekten használnak. Ritkán látunk Párizs utcáin olyan nőt, aki a teljes arcát kisminkelte.

Lehet, hogy ezt-azt eltakar itt-ott, vagy akár három az egyben BB krémet használja, amely hidratáló, eltakarhatunk vele kisebb dolgokat és SPF-t is tartalmaz. A Payot BB Cream tele van gyümölcskivonatokkal és megadja azt a természetes kinézetet, amit a francia nők annyira szeretnek.

Először a nőt kell észrevedd, nem a sminkjét.


Szükség esetén rejtegetőt alkalmaz, amit óvatosan kever.


Hívd fel a figyelmet a sminked egyik jellegzetességére


Inkább a kedvenc előnyödre helyezd a hangsúlyt, mint hogy túl sok viselj, "mondja a stiliszta." Vagy élénkítsd fel az ajkaid egy élénk rúzzsal, vagy mélyítsd el a szemed egy drámai füstös megjelenéssel. "Válassz egy olyan ceruzát, amelynek Gel Liner textúrája van, mint a Marc Jacobs Highliner szemceruza. Könnyen elkenődik, nem fog elmozdulni és tökéletes a füstös szem eléréséhez.


A vörös ajkak az egyik fő jellegzetességei a francia kinézetének; hozzáad egy kis pikantériát a nő kinézetéhez, és viselhető farmer és pólóval, valamint egy elegáns ruhával is. Ezt gyakran tiszta arccal és nagyon kevés más sminkkel viselik.


"A kevesebb több, ez a francia nők megközelítése. Sok kiváló termékhez van hozzáférésük. Ráadásul az évszázados kutatások eredményeként Franciaország a technológia csúcspontján áll, amikor a bőrápolási újításokról van szó."


Merd bevállalni a nem tökéletes sminket


"Egy népszerű trend lett a smink lezser, alkalmi használata" - magyarázza a francia stiliszta. "Készíts egy füstös szemet ceruzával, és kend el az ujjaddal. Tedd akarattal nem tökéletessé és élénkebbé. Az arcod nem szabad túlfaragni, a túlzott árnyékolás pedig túl átalakító a mindennapi francia megjelenéshez. Ehelyett használjon kiemelőket és bronz krémeket, amely a környezeti fényhez alkalmazkodik és a természetes erényeidet helyezi előtérbe. Ez csupán a természetes és egészséges megjelenésről szól. "


Egy természetes pirulás sokat dobhat rajtad!


"A francia nők másik kedvence a tökéletes pirulás, az egészséges bőrük hangsúlyozása érdekében" - mondja a francia stiliszta. Megjegyzi, hogy a pirulás elérése érdekében a krémeket részesítik előnyben, mivel természetesnek néznek ki és könnyebben alkalmazhatóak. "Diszkrét és soha nem túl élénk – egy kis rózsaszín vagy piros megvilágosítja az arcod."


Gondoskodj a szempilládról


"Soha nem hagyják el a házat anélkül, hogy a szempillájuk jó göndör ne lenne. A francia nők mindig szempilla fényesítőt használnak" - mondja francia stilisztánk, megjegyezve, hogy a szempillák a francia nő szépségápolásának nagyon fontos részét képezik.

A Talika egy csodálatos szempilla kondicionálót kínál, amely elősegíti a növekedést és a vastagságot. "A kézitáskájában mindig megtalálható lesz szempillaspirál" - mondja.


Légy merész az ajkaiddal


A francia stiliszta folytatja: "Az 1944 Paris a francia szépség tetőfoka, mert a matt rúzsa nagyon sok árnyalatban érkezik.„
Hozzászólások (0)


Érdekes bejegyzéseink

Partnereink írták